• Maandag t/m vrijdag geopend vanaf 08.30 uur - 17:30 uur, zaterdag geopend vanaf 08.30 uur - 17.00 uur.
  • Boeket laten bezorgen? Op werkdagen en zaterdag voor 14:00 uur besteld, is dezelfde dag bezorgd!
  • Gemakkelijk en snel uw zakelijke bloemen bestellen? Maak een gratis account aan bij ons via FloraNL.

Emotie, wensen & behoeften van de klant staan op één!Over ons

Mijn naam is Liza en sinds november 2022 ben ik eigenaresse van Liesje • Bloemen & Interieur Styling, gevestigd in Schoonebeek (Drenthe). 

 

Liesje • Bloemen & Interieur Styling is gevestigd in het dorp Schoonebeek (Drenthe). Sinds november 2022 heeft Liza een bestaande bloemist overgenomen en is het Liesje • Bloemen & Interieur Styling geworden. Samen met haar medewerkster en stagiaire hebben wij de winkel 6 dagen in de week geopend, van 08:30 uur - 17:30 uur. U vind ons aan de Europaweg 131-4, in Schoonebeek.

 

Liza is afgestudeerd als vakbekwaam bloembindster en als interieur adviseur. Twee prachtige vakken, die gecombineerd heel goed samen gaan. Hieruit halen wij onze passie, maar ook energie uit het maken van prachtige bloemarrangementen, het geven van advies en onze klanten met een glimlach de deur uit zien gaan. Ook staan wij voor goede kwaliteit en een open en persoonlijke mening. 

Wij vinden het belangrijk om de emotie, wensen & behoeften van de klant terug te laten komen in de bloemarrangementen en in de (interieur)adviezen die wij geven. In de winkel maken wij al onze bloemarrangementen klaar. Onze arrangementen kunt u kopen in onze winkel, maar ook d.m.v. uw (zakelijke) bestelling telefonisch of via WhatsApp door te geven, via onze webshop of via een gratis account bij FloraNL

 

Wilt u advies, een open en persoonlijke mening, een boeket laten maken, zelf samenstellen, bestellen of bezorgen?
Kom gezellig langs bij ons in de winkel of bestel telefonisch of online!

  

Pure passie.
Vervult al uw wensen in één!

Hier staat Liesje • Bloemen & Interieur Styling voor!