Online bloemen bestellen bij WY BloemistenBloemen bestellen bij WY Bloemisten

U kunt online uw bloemen bestellen en laten bezorgen door bloemisten van dichtbij. De missie van WY Bloemisten is om bloemen te laten bezorgen van de beste kwaliteit waarbij gemak voor klant en bloemist voorop staat. WY Bloemisten richten zich op een netwerk van lokale bloemisten die met zorg zijn geselecteerd. Professionals die de lokale omgeving kennen en waarbij kwaliteit en creativiteit op één staan. Wij zijn samen WY Bloemisten en bezorgen in heel Nederland. 

Bloemen laten bezorgen in de hoofdstad Amsterdam of juist in een klein dorpje? WY Bloemisten heeft een landelijk dekkend netwerk van lokale bloemisten, waar wij als bloemist bij aangesloten zijn. Er is hierbij een ruime keuze aan boeketten en altijd aangepast aan het jaargetijde. Voeg een kaartje aan het boeket voor een persoonlijke boodschap. Met een mooie vaas van het beste kwaliteit glas en het boeket kan door de ontvanger gelijk neergezet worden. Wel zo attent en mooi.


Bezorgen door uw aangesloten bloemist in de buurt!Vandaag nog bloemen laten bezorgen?

Al onze boeketten zijn professioneel en met zorg samengesteld. Op werkdagen via de webshop van WY Bloemisten besteld voor 13:00 uur, dan zorgen wij samen met WY Bloemisten ervoor dat het dezelfde dag bezorgd word. Op zaterdagen via de webshop van WY Bloemisten besteld voor 12:00 uur, is dezelfde dag ook bezorgd. Er is een ruime keuze in het assortiment en altijd up to date met het jaargetijde. 

 

Eenvoudig bloemen bestellen en laten bezorgen in drie stappen:

1. Kies een boeket, voeg een kaartje en eventueel een vaas toe.
2. Vul het bezorgadres en daarna je eigen gegevens in.
3. Klik op betalen en het boeket wordt bezorgd.

Bestel vandaag nog!Eenvoudig bloemen bestellen in 3 stappen!Bloemen bezorgen

Wat is er nou een mooiere verrassing dan een prachtige bos bloemen?! Je kunt zelf naar onze winkel komen, een boeket laten samenstellen en deze afgeven bij een persoon die het verdiend heeft. Maar... Er is ook een manier die minder tijd kost en minstens zoveel impact heeft! Laat een prachtige bos bloemen bezorgen, gewoon via ons, bij jou in de buurt of helemaal aan de andere kant van Nederland. Altijd een vers boeket en dezelfde dag geleverd als je op tijd bestelt. 

Door onze samenwerking met WY Bloemisten kunnen wij dit over laten aan alle aangesloten lokale WY Bloemisten. Liesje • Bloemen & Interieur Styling en WY Bloemisten bezorgen de bloemen, lokaal en persoonlijk. Je bent slechts enkele klikken verwijderd van een prachtig boeket voor iedere gelegenheid. Bijvoorbeeld een verjaardag, bij herstel na een ongeval of als bedankje.
Gewoon als verrassing voor jezelf mag natuurlijk ook!

Bloemen bestellen

Je kunt steeds meer zaken online regelen. Ook het bestellen van uw bloemen. Net zo persoonlijk en eervol als bij ons in de winkel. Als aansluitende bloemist bij WY Bloemisten zijn wij niet zomaar bloemschikkers die in een anonieme loods boeketten aan de lopende band maken. Wij en alle andere aangesloten lokale bloemisten zijn stuk voor stuk vakmensen met hart voor bloemen én mensen. Bij bloemen bestellen online gaat er een opdracht uit naar de lokale bloemist die ervoor zorgt dat de ontvanger snel het boeket in ontvangst kan nemen. Dit kan iemand bij jou in de buurt zijn maar ook ergens anders in het land. Zo ben je niet langer afhankelijk van beschikbare tijd in je agenda en zelfs niet van de locatie waar de begunstigde woont. Je kunt gewoon even bloemen bestellen via onze webshop van WY Bloemisten & de rest gaat vanzelf.

Als er speciale wensen of vragen zijn dan is contact opnemen met ons altijd mogelijk via onze winkel, telefonisch, WhatsApp, e-mail en website.Meer informatie? Neem contact met ons op!Bloemen online bestellen

Het bestelproces werkt heel eenvoudig. We zullen het toch even stap voor stap uitleggen, zo kun je snel online bloemen bestellen. Is er haast bij? Je kunt een bos bloemen bestellen voor 13:00 uur, dan wordt het boeket dezelfde dag nog op het gewenste aders bezorgd.

Bij WY Bloemisten werken ze niet met een centraal magazijn. Het is een collectief van top bloemisten die lokaal werken. Bij online bloemen bestellen gaat de opdracht standaard naar de winkel die het dichtst in de buurt ligt van de geadresseerde. Dit zou betekenen dat wij de uitvoerende bloemist worden van uw bestelling. Is het een boeket die aan de andere kant van Nederland verzonden moet worden? Dan wordt uw bestelling uitgevoerd door een lokale bloemist in de buurt van de geadresseerde. Het enige wat u hoeft te doen is het afleveradres in de bestelling erbij te zetten en de rest gaat als vanzelf.

Zou je graag eerst het boeket bekijken? Wees gerust!
Bekijk de uitgebreide webshop van ons en WY Bloemisten en maak eenvoudig de juiste keuze.

Bloemen bestellen en bezorgen

Wil je vandaag bloemen laten bezorgen? Dan hebben we goed nieuwe voor je! Bij WY Bloemisten kun je tot 13:00 uur een boeket bestellen. De lokale bloemist gaat vervolgens direct aan het werk. Omdat de winkel zich in de buurt van de ontvanger bevindt zal bloemen laten bezorgen vandaag geen enkel probleem zijn.

Wat doe je als er speciale wensen zijn, of dat er iets te binnen schiet wat je even wilt doorgeven? Ook dat is geen probleem, je krijgt bij de bestelbevestiging namelijk de gegevens van de uitvoerende bloemist. Wil je de bloemen vandaag laten bezorgen en heb je zojuist een bestelling geplaatst? Neem dan snel contact op via de gegevens in de mail. Zolang het boeket nog niet samengesteld is kunnen er wellicht nog aanpassingen gemaakt worden. Online bloemen bestellen en laten bezorgen neemt je heel wat werk uit handen, waarschijnlijk hoef je niets meer te verrichten dan de bestelling plaatsen. Het geeft wel een vertrouwd gevoel dat je contact kunt opnemen met de bloemist voor als je vragen hebt.

Hoe wordt bij bloemen online bestellen en bezorgen het boeket afgeleverd?


Daar heb je voor een deel een vrije keuze in bij WY bloemisten. Je kunt namelijk een mooie vaas erbij bestellen, dit is optioneel en niet verplicht. Als je niet zeker weet of de ontvanger een geschikte vaas in huis heeft dan kun je beter het zekere voor het onzekere nemen.

Bij bloemen online bestellen en laten bezorgen moet er uiteraard wel vertrouwen zijn in de leverancier. Daarom werkt WY bloemisten exclusief met lokale bloemisten die volgens uniforme kwaliteitseisen werken. Daarom is er gekozen voor een aantal standaard boeketten met bloemen die gangbaar zijn. Omdat de tijd tussen online bloemen bestellen en bezorgen zo kort is kan het echter soms voorkomen dat een specifiek type bloem niet op voorraad is. Normaal gesproken zal de bloemist dan een passend alternatief kiezen. Het is mogelijk dat er contact wordt opgenomen vanuit de lokale bloemist om wijzigingen te bespreken, in de meeste gevallen zal dit niet nodig zijn.

Houd er rekening mee dat de foto’s slechts als voorbeeld dienen. De creatieve interpretatie evenals de beschikbaarheid van een specifieke bloem in het seizoen kan betekenen dat het bloemstuk er iets anders zal uitzien. De algehele stijl blijft echter intact. Het mag daarmee zeker een levend kunstwerk genoemd worden. En jazeker, je mag natuurlijk ook een online bos bloemen voor jezelf bestellen!

Wil je vandaag nog bloemen laten bezorgen? Kijk dan even op de klok want na 13.00 uur op werkdagen zul je toch echt wat meer geduld moeten hebben. Op zaterdag ligt de uiterlijke tijd om te bestellen op 12.00 uur. Er zijn namelijk behoorlijk wat handelingen die moeten plaatsvinden. De order komt binnen, de bestelling wordt verwerkt en de bezorger moet met de verse boeketten naar de ontvangers rijden. Het is eigenlijk een klein wonder dat bloemen vandaag nog laten bezorgen mogelijk is! Op zon- en feestdagen is bezorging helaas niet mogelijk. Dit heeft naast de mogelijkheden in de winkel ook te maken met levering van verse bloemen om de boeketten van te maken. Kwaliteit staat altijd voorop bij WY bloemisten.

Heeft u nog vragen over het concept van WY Bloemisten, een vraag over ons als aangesloten bloemist of wilt u toch meer informatie weten?
Neem dan gerust contact op met ons via de winkel, telefonisch, WhatsApp, e-mail of onze website d.m.v. het contactformulier.