Eenvoudig in drie stappen uw zakelijke bloemen bestellen!Zakelijk bestellen
Sinds februari 2024 zijn wij aangesloten bloemist bij WY Bloemisten. Liesje • Bloemen & Interieur Styling en WY Bloemisten is uw zakelijke partner voor het online laten bezorgen van bloemen. Of het bedrijf nou klein of groot is, er zijn in ieder bedrijf veel verschillende feestelijke moment om te vieren. Denk aan een verjaardag, een eerste dag van een nieuwe medewerker of een jubileum. Voor al deze gelegenheden is een bloemetje altijd goed. Met Liesje • Bloemen & Interieur Styling en WY Bloemisten bent u verzekerd van een landelijk dekkend netwerk met altijd een bloemist in de buurt. Wie zijn WY Bloemisten?

WY Bloemisten is jouw bloemist in de buurt. WY is nieuw in de markt van online bloemen bestellen en versturen. Het is hun missie om het gemak van online bestellen te koppelen aan persoonlijke aandacht. WY gaan terug naar de basis waar jij als consument weet bij wie je een boeket bloemen bestelt. 

WY weten dat een online boeket niet zonder een professionele lokale bloemist kan, en daarom zijn wij (Liesje • Bloemen & Interieur Styling) een aangesloten bloemist voor u in de buurt. Ook bij WY Bloemisten staat de bloemist altijd centraal.

WY hecht veel waarde aan lokale identiteit. Want WY weten dat een bloemist zijn regio beter kent dan een willekeurige website. Deze combinatie van ingrediënten maakt dat de lokale bloemisten de mooiste boeketten vanuit creatieve vrijheid maken. WY staan voor mooie boeketten door u gekozen op basis van sfeer en emotie, en door de bloemist gemaakt op basis van beschikbaard en creativiteit. Dat is WY.

WY Bloemisten is hét nieuwe online platform van Nederland voor het bestellen en laten bezorgen van bloemen. WY brengen consument en bloemist bij elkaar. Een online boeket bestellen is net als een bloemetje in de winkel kopen. Je weet altijd bij wie je het bloemetje besteld. Met een landelijk dekken en fijnmazig netwerk van bloemisten bezorgen we in de verste uithoeken van Nederland. Toch nog even de tekst op het kaartje aanpassen? Of even overleggen over de kleur van het boeket? Dat kan bij WY Bloemisten. Geen gedoe met servicedeks, maar rechtstreeks contact met de bloemist. Dat zijn WY ook.Online bloemen bestellen

Het bestelproces werkt heel eenvoudig. We zullen het toch even stap voor stap uitleggen, zo kun je snel online bloemen bestellen. Is er haast bij? Je kunt een bos bloemen bestellen voor 13:00 uur, dan wordt het boeket dezelfde dag nog op het gewenste adres bezorgd. 

WY Bloemisten werkt niet met een centraal magazijn. Het is een collectief van top bloemisten die lokaal werken. Bij online bloemen bestellen gaat de opdracht standaard naar de winkel die het dichtst in de buurt ligt van de geadresseerde. Daarmee is de eerste hindernis van een bos bloemen bestellen al overwonnen. De ontvanger is niet altijd iemand bij jou in de buurt. Jouw lokale bloemist kan niet op een paar honderd kilometer afstand een boeket rozen bezorgen. Dat is wel mogelijk met online bloemen bestellen. Je geeft gewoon het afleveradres in bij de bestelling en de rest gaat als vanzelf.

Zou je graag eerst het boeket bekijken? Wees gerust, je kun bij WY Bloemisten top bloemen bestellen die echt overeenkomen met de foto. Veel ontvangers geven zelfs aan dat het boeket er bij levering nog mooier uitziet dan op het plaatje! De kwaliteit van de producten is gegarandeerd. Uiteraard zal er per type bloem een verschil zijn, gemiddeld genomen zal een afgeleverd boeket minimaal een week lang mooi blijven. Zorg wel voor vers water en volg de instructies als dit van toepassing is.

Eenvoudig bloemen bestellen & laten bezorgen in drie stappen:

1. Kies een boeket, voeg een kaartje en eventueel een vaas toe.
2. Vul het bezorgadres en daarna je eigen gegevens in.
3. Klik op betalen en het boeket wordt bezorgd.

Is er voor gekozen om de facturatie via de mail te verkrijgen? Dan wordt deze automatisch naar u verzonden.

Vragen en informatie
Heeft u vragen of wilt u toch graag meer informatie weten? 
Neem dan gerust met ons contact via de website, telefonisch, WhatsApp, e-mail of kom langs in de winkel!


Maak een gratis account aan via WY Bloemisten


Voordelen van het online bestelsysteem

 • Bestellen gebeurt in een veilige afgeschermde omgeving
 • Op ieder kaartje kan het bedrijfslogo worden gedrukt
 • Een wisselend assortiment met bloemen afgestemd op het seizoen
 • WY Bloemisten bezorgt in heel Nederland (inclusief de Waddeneilanden)
 • PO-nummers en/of kostenplaatsen zijn eenvoudig toe te voegen
 • Eén totaal factuur per maand is mogelijk
 • Voor 13:00 uur besteld is dezelfde dag geleverd
 • Een bloemen abonnement beheren voor alle vestigingen


Bestel zakelijk bloemen bij uw lokale bloemist

 • Eenvoudig via WY Bloemisten in drie stappen online bestellen & laten bezorgen
 • Door heel Nederland uw bestelling met bedrijfslogo op boeketkaartje laten bezorgen
 • Verzekerd van een landelijk dekkend netwerk met altijd een bloemist in de buurt

Ga voor meer informatie naar www.wybloemisten.nl/zakelijk-53094/