U wensen in een passend & mooi afscheidsbloemstukAfscheidsbloemen

Helaas zijn er droevige momenten, zoals het afscheid nemen van een dierbare. Afscheid nemen valt zwaar en is vaak niet te bevatten. Op zo'n moment is het extra belangrijk om op een passende wijze afscheid te kunnen nemen van uw dierbare. Daarbij spreken bloemen en bieden bloemen troost op de dag van het afscheid. Wij begrijpen wat zo'n moment betekent en helpen u graag om een zo mooi, passend & persoonlijk afscheidsbloemstuk te mogen verzorgen. 


Een laatste groet met een passende wijze om afscheid te nemenMooi, passend & persoonlijk bloemstuk

U bent bij ons aan het juiste adres voor het verzorgen van uw persoonlijke afscheidsbloemen. In onze winkel gaan wij samen met u persoonlijk in gesprek om u wensen te verwerken in een afscheidsbloemstuk. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van verschillende bloemstukken, boeketten op vaas en liggende boeketten o.a. voor tijdens de dienst, op de kist, in de kerk, of op het graf. 

In onze winkel hebben wij boeken liggen ter inspiratie, ook denken wij graag met u mee en is alles mogelijk in goed overleg.Laat bloemen spreken als woorden te kort schieten


Verse afscheidsbloemen

Voor een afscheidsbloemstuk, boeket op vaas of een liggend boeket werken wij alleen met de meest verse bloemen, die rechtstreeks van de veiling of lokale kweker komen. Zo bent u verzekerd van een mooi afscheid. Ook kunnen wij voor speciale rouwlinten zorgen, daarbij is een rouwkaart ook mogelijk.

Wilt u meer informatie over onze afscheidsbloemen en/of mogelijkheden?
Neem dan contact op via onze website, telefonisch, e-mail of kom bij ons langs in de winkel.